Urologji

Home > Urologji

Aparati urinar pastron trupin duke filtruar mbetjet dhe toksinat dhe duke i nxjerrë jashtë ato. Urologu ynë i specializuar trajton problemet e zakonshme dhe sëmundjet e rralla që prekin të gjithë njerëzit dhe ato që prekin vetëm burrat ose vetëm gratë. Mjeku ynë do shqyrtojë dhe do japë një diagnozë të saktë nëse keni:

Për diagnostikimin e duhur të problemit tuaj, mjeku kryen teste si:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni