GJITHMONË NË SHËRBIM

E Hënë - E Premte 7:00 - 19:00
E Shtunë - 7:00 - 17:00

STAF I SPECIALIZUAR

Specialistët më të mirë në fushat përkatëse, bashkë për t’ju ofruar më të mirën falë eksperiencës shumë vjeçare.

GAMË E GJERË SHËRBIMESH

21 departamente në shërbimin tuaj, për të zgjidhur çdo problematikë shëndetësore.

ANALIZA LABORATORIKE

Ju ofrojmë të gjitha llojet e analizave laboratorike, duke bërë të mundur diagnostikimin korrekt të çdo sëmundje.

“Ne kujdesemi për pasurinë tuaj më të madhe, SHËNDETIN!”

Lokalizuar midis Tiranës dhe Elbasanit, STARMED Hospital, është shtëpia juaj e shëndetit e cila prej 15 vitesh, kujdeset për mirëqenien tuaj falë një stafi të kualifikuar me eksperiencë shumë vjeçare, emrit më të fundit të teknologjisë, duke ju ofruar stabilitet, jetëgjatësi dhe siguri!

Shërbimet Tona

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Gjinekologji

Monitorim i plotë i shtatzënisë, ndjekje e shtatzënive me rrezik të shtuar, trajtim i çdo problemi gjinekologjik, trajtim i tumoreve të organeve riprodhuese të gruas dhe çrregullimet e menopauzës.

Imazheri

Ekzaminimi i burimit të dhimbjes përmes tekonologjisë më të fundit në fushën e dignostikimit ekografik me cilësi të lartë imazhi dhe sensitivitet shumë të lartë.

Kardiologji

Ju mundësojmë diagnostikim dhe ndjekje të plotë të çdo problemi kardiak falë aparaturave më të avancuara mjekësore, profesionalizmit të mjekëve kardiologë.

Kirurgji

Departamenti i kirurgjisë ju mundëson konsulta përmes pjesëmarrjes së stafit onkologjik dhe ndërhyrje kirurgjikale të sigurta me specialistët më të mirë në vend.

Okulistikë

Ofrojmë një game të gjerë të ekzaminimeve okulistike dhe ndërhyrjeve kirurgjikale duke bërë të mundur kurimin e të gjitha patologjive të syrit me teknika bashkëkohore.

Pneumologji

Diagnostikim dhe trajtim i plotë i sëmundjeve të rrugëve të frymëmarrjes si:
• astma bronkiale
• sakordioza
• fibroza pulmonare
• sëmundje pulmonare

Pediatri

Për pacientët tanë më të vegjël, ekipi i shërbimit të pediatrisë, kujdeset për t’ju ofruar një shërbim cilësor, ekzaminime të sakta mjekësore dhe hospitalizimin e tyre.

Stomatologji

Çdo rrugë ndaj kujdesit të shëndetit tuaj oral, ju sjell tek STARMED Hospital. Eksperienca, teknologjia e avancuar dhe metodat më të mira mjekësore, i kthejnë dritën buzëqeshjes tuaj.

Ndjenjë e kthyer në vizion!

Harmonizimi i mjekëve më të mirë dhe paisjeve të fundit për të diagnostifikuar dhe zgjidhur çdo kërcënim të shëndetit tuaj.

Zgjidhje e problematikave Shëndetësore 100%
Shërbim Cilësor 100%
Pacientë të Kënaqur 100%

Ofertat Tona

News & Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.