Ajet Braho

Home > Ajet Braho

Dr. Ajet Braho, është Mjek Pneumolog i diplomuar në Universitetin e Tiranës, në Fakultetin e Mjekësisë.

Ka ushtruar për disa vite profesionin e mjekut pneumolog në Dispancerinë e Sëmundjeve të Mushkërive, Tiranë.

Me një eksperiencë të gjatë dhe shumë pacientë të kënaqur ndihemi krenarë ta kemi pjesë të stafit tonë!