Endokrinologji

Home > Endokrinologji

Sëmundjet endokrine prishin ekuilibrin delikat të hormoneve që ju mbajnë të shendetshëm, duke shkaktuar simptoma që përkeqësojnë jetën tuaj. Sëmundjet endokrine janë të vështira për t'u diagnostikuar, sepse simptomat shpesh herë përngjajnë me simptoma të sëmundjeve të tjera. Ekipi ynë i besuar i ekspertëve ka përvojë dhe aftësi për të kryer një diagnozë të saktë. Ne ju japim përgjigjet që ju nevojiten dhe një plan trajtimi të personalizuar për t'ju ndihmuar të ndiheni më mirë.

Sëmundjet mund të jenë: Sëmundjet e gjëndrave mbiveshkore, Çrregullimet e kalciumit, Diabeti i shtatëzanisë, Hipoglicemia, Hipertiroidizmi, Hipotiroidizmi, Çrregullimet e yndyrnave, Testosteroni i ulët, Menopauza, Çrregullimet menstruale, Obeziteti, Osteoporoza, Sëmundjet e gjëndrave paratiroide, Sëmundjet e hipofizës, Sindroma e ovarit policistik, Sindroma metabolike dhe gjendja paradiabetike, Kanceri i tiroides, Nodujt e tiroides, etj.

Ne i vlerësojmë me përpikmëri sëmundjet endokrine duke përdorur një ose më shumë teste. Këshillojmë ekzaminime të përshtatshme bazuar në simptomat tuaja.

Ekzaminimet mund të përfshijnë:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni