Gastroenterologji

Home > Gastroenterologji

Gastroenterologu ynë i specializuar ju ofron trajtimet më të fundit për sëmundjet e mëlçisë, zorrëve, pankreasit dhe sëmundjeve të tjera gastrointestinale si dhe kryen një diagnozë të saktë për çdo shqetësim që mund të keni me simptoma të tilla si dhimbje barku, fryrje, djegie stomaku, gjakderdhje rektale, etj. Pasi të informohet mbi historinë tuaj mjekësore, gastroenterologu do të kryejë një ekzaminim fizik, që përfshin:

Mjeku mund të kërkojë t'i nënshtroheni testeve të tjera pas ekzaminimit fizik për të përjashtuar sëmundjet e tjera të mundshme. Këto teste përfshijnë:

Nëse do keni nevojë për teste të tjera, mjeku do të caktojë një vizitë pasardhëse për të diskutuar me ju përgjigjet dhe planin e mundshëm të trajtimit.

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni