Kirurgji Ditore

Home > Kirurgji Ditore

Kirurgjia ditore është zhvilluar së tepërmi në vitet e fundit duke qenë zgjidhja e përsosur për pacientët që kanë nevojë për ndërhyrje minimale pa qenë nevoja për shtrim në spital. Falë instrumenteve kirurgjikale të teknologjisë më të përparuar, teknikave më pak invazive dhe punës në ekip të kirurgëve dhe personelit mjekësor të specializuar, klinika jonë ofron ndërhyrjet kirurgjikale të syrit, veshit, hundës si dhe ndërhyrjet laparoskopike me shtrim minimal 24 orësh, duke iu mundësuar pacientëve kosto të reduktuara dhe rekuperim në konfortin e shtëpisë. Çdo ndërhyrje konsiderohet në bazë të nevojave individuale të çdo pacienti, duke ndjekur dhe ecurinë e tij gjatë gjithë periudhës së shërimit.

Kirurgjia e syrit

Kirurgji ORL

Kirurgji Laparoskopike

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni