Laboratori

Home > Laboratori

Ambientet tona moderne, së bashku me një ekip të përkushtuar patologësh, ju ofrojnë diagnozën më të avancuar dhe rezultate të sakta. Laboratori siguron shërbime cilësore diagnostikuese me një kohë të shpejtë përgjigjesh. Kryejmë analiza dhe ekzaminime të avancuara, të ndërlikuara, me detyrimin për të ofruar hetime cilësore dhe me kosto të efektshme nën menaxhimin dhe mbikëqyrjen e një stafit tepër të kualifikuar.

Shërbimet tona

Hematologji

Kimi Klinike

Mikrobiologjia

Imunologjia

Imunohematologjia

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni