Nefrologji

Home > Nefrologji

Veshkat janë përgjegjëse për të larguar nga trupi mbetjet dhe lëngjet e tepërta. Janë gjithashtu të domosdoshme për ruajtjen e lëngjeve që marrim dhe të përqendrimit të elektroliteve që mund të pësojnë ndryshime prej problemeve ose ilaçeve të ndryshme. Shumë prej problemeve të veshkave kthehen në probleme të përgjithshme të trupit dhe nuk janë të kufizuara vetëm në vetë organin. Këtyre problemeve u nevojitet trajtim i specializuar dhe kujdes mjekësor. Klinika jonë ofron kujdes të plotë për pacientët që vuajnë nga gama e sëmundjeve kronike dhe akute të veshkave.

Nefrologu ynë kryen disa teste dhe analiza për të gjetur problemet dhe çrregullimet e ndryshme të veshkave.

Testet laboratorike

Testet laboratorike zakonisht kryhen në mostrën e gjakut ose të urinës së pacientit. Ka shumë teste që një nefrolog kryen për të kontrolluar funksionimin e veshkave.

Analizat e gjakut

Analizat e urinës

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni