Obstetrikë & Gjinekologji

Home > Obstetrikë & Gjinekologji

Gama jonë e gjerë e shërbimeve përfshin programin e shëndetit të adoleshentëve, këshillimin para shtatëzanisë, mjekësinë riprodhuese, programin shëndetsor parandalues , kujdesin gjatë shtatzënisë me rrezik të lartë, mjekësinë kontraceptive, programin IVF, kujdesin për menopauzën, riprodhimin e asistuar dhe zgjidhjet e infertilitetit. Ne ofrojmë një kujdes të plotë gjinekologjik ambulator dhe spitalor, duke përdorur metodat më të fundit mini-invazive si laparoskopia, histeroskopia dhe kolposkopia për probleme të ndryshme gjinekologjike si fibroma, endometrioza, gjakderdhja anormale e mitrës. Ndërhyrjet vaginale dhe ndërhyrjet tradicionale të barkut kryhen gjithashtu me mjeshtëri të madhe.

Kujdesi obstetrik:

Kujdesi gjinekologjik:

Ekzaminimet dhe analizat rutinë gjinekologjike ndihmojnë për t'i dhënë personelit mjekësor një pamje të qartë të shëndetit tuaj të përgjithshëm. Duke qenë se nevojat e çdo gruaje janë të ndryshme, ne ofrojmë shërbime të ndryshme gjinekologjike:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni