Okulistikë

Home > Okulistikë

Mos e anashkaloni vizitën e përvitshme mjekësore të syve. Ekzaminimet e syve nuk janë vetëm për njerëzit me shikim të dobët, por janë një mënyrë e rëndësishme për të gjetur problemet e syve përpara se të shfaqen simptomat. Ekzaminimet e syve mund të ndihmojnë edhe në zbulimin e shenjave të hershme të glaukomës, diabetit, presionit të lartë të gjakut dhe artritit.

Departamenti ynë i Okulistikës dhe Oftalmologjisë ofron një gamë të plotë të kujdesit mjekësor dhe kirurgjik të syve për pacientët e të gjitha grupmoshave, duke përfshirë diagnostikimin dhe trajtimin e kataraktit, sëmundjet e kornesë, traumat e syve, si dhe probleme të tjera të shikimit.

Heqja e dhjamit të faqeve me anë të Lipektomisë kthen pamjen rinore duke reduktuar zonat e mbushura për të holluar fytyrën.

Shërbimet që ofrojmë:

Vizitë Okulistike

Ndërhyrjet oftalmologjike

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni