Onkologji

Home > Onkologji

Kanceri ka një ndikim shumë të madh në shoqëri jo vetëm në Shqipëri, por në mbarë botën. Shumë njerëz ndërrojnë jetë nga lloje të ndryshme të kancerit çdo vit. Kanceri është një nga shkaqet kryesore të vdekjes, por e mira është se shkalla e mbijetesës është në përmirësim. Kjo falë përparimeve në zbulimin, trajtimin dhe kontrollimin e kancerit. Onkologët në klinikën tonë kanë njohuritë dhe pajisjet e duhura dhe punojnë në bashkëpunim me një ekip të personelit të kujdesit shëndetësor si infermierë, patologë dhe dietologë për të dalluar kancerin dhe për të ofruar trajtimin e përshtatshëm që është thelbësor për shëndetin e pacientit.

Nëse jeni referuar te një onkolog, ekzaminimi juaj do të jetë i plotë për të konfirmuar diagnozën fillestare, për të shpjeguar diagnozën dhe fazën e kancerit, për të ofruar të gjitha planet e mundshme të trajtimit dhe për të këshilluar, për të mbikëqyrur vazhdimësinë e trajtimit dhe për t'ju ndihmuar të kontrolloni simptomat dhe efektet anësore të sëmundjes dhe të trajtimit.

Testet mund të jenë:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni