Pediatri

Home > Pediatri

Është mirë të kërkoni një pediatër në nisjen e tremujorit të tretë të shtatzënisë, por dhe nëse keni një fëmijë, është thelbësore gjetja e një mjeku të duhur për të ndjekur shëndetin dhe zhvillimin e fëmijës. Pediatri ynë i specializuar diagnostikon dhe trajton një gamë të gjerë sëmundjesh të fëmijëve, nga problemet shëndetësore më të vogla deri te sëmundjet më serioze dhe do jetë miku juaj më i besuar kur flitet për shëndetin e fëmijës suaj.

Gjatë kujdesit për fëmijën tuaj, pediatri ynë :

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni