Radiologji & Imazheri

Home > Radiologji & Imazheri

Radiologjia diagnostikuese ndihmon personelin shëndetësor të dallojë strukturat brenda trupit. Mjekët e specializuar në interpretimin e këtyre imazheve quhen radiologë diagnostikues. Duke përdorur këto imazhe, radiologu ose mjekët e tjerë mund të:

Reparti i Radiologjisë në klinikën tonë ofron një gamë të plotë shërbimesh radiologjike diagnostikuese dhe trajtuese. Ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh diagnostikuese falë teknikave moderne që u japin pacientëve vlerësim të duhur në një mjedis të sigurt dhe të kujdesshëm. Për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve përdoren shumë teknika imazherike si Radiografitë, Ekografitë, Skaneri (CT), Rezonanca Magnetike (MRI), skaneri (PET).

Ofrojmë ekzaminimet e mëposhtme:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni