Regina Hasa

Home > Regina Hasa

Dr. Regina Hasa është mjeke e laboratorit të Klinikës Starmed prej më shumë se 5 vitesh tashmë. Dr. Regina ka një eksperiencë 15 vjeçare dhe është drejtuese teknike në Spitalin Shefqet Ndroqi.
Jemi të lumtur të kemi profesionistë si Dr. Regina në stafin tonë!