Reumatologji

Home > Reumatologji

Ndonjëherë, dhimbja e artikulacioneve, e muskujve ose e kockave është e fortë ose zgjat për disa ditë. Kur ndodh kjo, duhet të vizitoheni. Shumë prej sëmundjeve reumatizmale nuk dallohen lehtësisht në fazat e para. Mjekët reumatologë janë të trajnuar pikërisht për të hetuar dhe zbuluar shkakun e fryrjes dhe dhimbjes. Është e rëndësishme që fillimisht të bëhet diagnoza e duhur në mënyrë që të nisë sa më parë trajtimi i përshtatshëm. Disa probleme muskulo-skeletore përgjigjen më mirë ndaj trajtimit në fazat e para të sëmundjes. Këto sëmundje ndryshojnë ose përkeqësohen me kalimin e kohës. Reumatologu ynë i trajnuar bashkëpunon me pacientët në gjetjen e problemit dhe në hartimin e një programi të personalizuar trajtimi.

Gjatë një vizite diskutohet mbi simptomat tuaja, historinë mjekësore personale dhe familjare dhe mënyrën e jetesës. Reumatologu kryen dhe një ekzaminim të plotë fizik. Vlerësimi mund të arrihet nëpërmjet një ose më shumë testimeve diagnostikuese, si:

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni