Stomatologji

Home > Stomatologji

Ne besojmë se të kujdesesh për gojën është thelbësore për mirëmbajtjen e dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve dhe buzëqeshjes së mrekullueshme, por gjithashtu lidhet me mirëqenien tuaj fizike. Specialistët e mjekësisë orale luajnë një rol thelbësor në fushën e stomatologjisë. Ata ekzaminojnë pacientët dhe përcaktojnë; si diagnozën, ashtu edhe metodën e trajtimit. Ata gjithashtu kryejnë biopsi dhe këshillohen me shumë specialistë të tjerë mjekësorë dhe dentarë, në varësi të çështjes shëndetësore të pacientit dhe nevojave të trajtimit. Stomatologët tanë tepër të përgatitur trajtojnë probleme të ndryshme shëndetësore që ndikojnë në gojë dhe dhëmbë dhe janë të specializuar në:

Gjithashtu ofrojmë një gamë të gjerë të shërbimeve dentare; nga diagnoza bazë, proçedurat rutinë të dhëmbëve, deri tek ndërhyrjet komplekse rindërtuese. Ekipi ynë i specialistëve të aftë dhe me përvojë kujdeset për të gjitha nevojat tuaja dentare të ndihmuar nga përparimet më të fundit në teknologji.

Shërbimet tona

1- Pedodonti

2- Terapi

3- Ortopedi

4- Kirurgji

Orari

E Hëne - E Premte

E Shtunë

E Dielë

7:00 - 19:00

7:00 - 17:00

Mbyllur

Na Kontaktoni