Altina Xhaferi

Home > Altina Xhaferi

Dr. Altina Xhaferi, ka mbaruar specializimin si mjeke imazheriste ne vitin 2005 prane Fakultetit te Mjeksise ne Tirane.
Ka mbrojtuar titullin Doktor e Shkencave Mjekesore ne Imazheri, gjithashtu me trajnime te shumta brenda dhe jashte vendit.
Prej vitit 2008 eshte lektore ne Fakultetin e Mjeksise ne fushen e Radiologjise.
Me nje eksperience te gjate ne imazherine e semundjeve te gjirit (Senologji), si dhe ne te githa egzaminimet e tjera ekografike dhe radiografi.
Tashme Dr. Altina Xhaferaj eshte bashkuar me ekipin e mjekeve te StarMed Hospital duke ofruar me te miren per shendetin tuaj.