Entela Qose

Home > Entela Qose

Dr. Entela Qose ofron ekspertizën e saj si kirurge oro-maksillofaciale për problemet e shëndetit oral dhe maksilofacial.

Falë punës së palodhur të Dr. Entela Qose dhe stafit të klinikës sonë, stomatologjia është një ndër departamentet tona më të suksesshme!