Hamide Hoxha

Home > Hamide Hoxha

Prof. As. Dr. Hamide Hoxha, një prej mjekeve më të mira pediatre dhe me një eksperiencë shumë të gjatë pune në pavionin e Infektivit të Pediatrisë në Qendrën Spitalore “Nënë Tereza“, na nderon me prezencën dhe profesionalizmin e saj tek Klinika Starmed.