Xhevahir Hoxhallari

Home > Xhevahir Hoxhallari

Dr. Xhevahir Hoxhallari, kirurg ORL 👃🏻 (Otorinolaringolog) me një experiencë të gjatë në Spitalin Francez në QSUT “Nënë Tereza”. Tashmë është bërë pjesë e 🏥 Klinikës 3 Yjet, duke iu dhënë zgjidhje problemeve tuaja shëndetësore dhe estetike.